29.05.2019

En tråd til at stille spørgsmål om forskernes brug af data

#52
01.07.2019
Denne kommentar er blevet slettet

Hvad er registrerede lyddata?

#59
27.07.2019

I statistikker forekommer et antal regisrerde data. Hvad er der specielt ved registrerede data frem for alle andre optagelser?

Registrering af lyde

#69
19.08.2019

Tænker du ikke på registrerede lyde og ikke data? Jeg kiggede lige på forsiden af Lyden af Danmark, hvor jeg kunne læse, at der var over 7000 optagelser og mere end 1100 registrerede lyde. Det vil sige, at deltagerne har accepteret over forskellige 1100 tags, både blandt dem, som den kunstige intelligens har foreslået, og dem, deltagerne selv har angivet og foreslået. Mange tags er naturligvis brugt flere gange, jeg vil fx gætte på, at ”trafik” er brugt mange gange. Og så har vi opdaget, at deltagerne af og til bruger lidt forskellige staveformer for den samme lyd, eller at der bruges lidt forskellige betegnelser for den samme slags lydkilde. Det betyder, at det reelle antal registrerede lyde er lidt mindre end 1100, og det er noget vi er ved at gå efter i databasen.

Med venlig hilsen Jørn Madsen, Center for Makroøkologi, Evolution og Klima

Registrerede lyde ...

#71
02.09.2019

Tja, enten kan jeg ikke forstå dit svar, eller du kan ikke forstå mit spørgsmål.

Jeg spørger fordi jeg har lavet 280 optagelser, se screendump, og nogle inden for kampagnerne sommernat og kystoptagelser (nogle desværre fejlagtigt placeret inde i land, min mobils GPS er ikke altid særlig god og jeg har ingen mulighed for at rette lokaliseringen) men i min statistik er der 0 REGISTREDE.

Derfor spørger jeg hvad der mon skal til for at bare en af mine lyde bliver "registrerede", hvad er definitionen på begrebet i denne sammenhæng?

Log ind for at kommentere. Læs mere om retningslinjer og forumregler